Југоисточна Европа во канџите на зимата | Сите содржини | DW | 13.01.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Југоисточна Европа во канџите на зимата

Спортистите се радуваат, но луѓето без покрив над главата и греење се загрозени од снегот и мразот. Повеќе од 70 луѓе веќе починаа поради студ. Прогнозите велат - мало зголемување на температурите, а потоа повторно студ.