„Јас сум транс и муслиман“ | Сите содржини | DW | 20.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

„Јас сум транс и муслиман“

Марко е транссексуалец и муслиман и се гордее со тоа! Дошол на идеја на Меѓународниот ден за борба против хомофобија и трансфобија, во соработка со други организации, да организира ифтар и така ги поврзе своите два, на прв поглед спротивни, идентитета.

Гледај видео 02:53