Јануарски традиции во Европа | Сите содржини | DW | 07.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Јануарски традиции во Европа

По новогодишните празници, многумина на почетокот на јануари брзаат во фитнес- салата. Но за многу луѓе во Европа празниците воопшто не се завршени, а начините на кои ги прославуаат се доста невообичаени.