Ѓорѓи Колозов - последниот македонски цар | Старт | DW | 27.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Ѓорѓи Колозов - последниот македонски цар

Ѓорѓи Колозов сними 300 епизоди од „Македонски народни приказни“. По нив стана и препознатлив. Од неговото раѓање минаа 70 години.

Гледај видео 02:31
Now live
02:31 минути