Што ќе гледате во новата Европанорама? | Старт | DW | 20.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Што ќе гледате во новата Европанорама?

Најава на темите во Европскиот магазин на Дојче Веле кој можете да го гледате во недела (22.12) во 5 минути до 16 часот на Алфа телевизија

Гледај видео 00:46
Now live
00:46 минути