Што ќе гледате во наредната Европанорама? | Старт | DW | 14.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Што ќе гледате во наредната Европанорама?

89-та Европанорама на Дојче Веле в недела, 16.02 ги донесува следниве теми: Реакции за случувањата во Босна и Херцеговина. Крунослав Пратес за првпат зборува за убиството на Стјепан Ѓурековиќ, и соработката со Јосип Перковиќ и УДБА. Германија старее. Турската лира губи на вредност.

Гледај видео 01:06
Now live
01:06 минути