Што јаде германската фудбалска репрезентација? | Старт | DW | 23.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Што јаде германската фудбалска репрезентација?

Добриот тренинг е екстремно значаен, но голема улога за постигнување врвни спортски резултати има и вистинската исхрана. Научниците открија дека така може да се добијат за 10 проценти подобри постигнувања од играчите.

Гледај видео 02:58