Што остана од Револуцијата на 1960-те? | Сите содржини | DW | 12.09.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Што остана од Револуцијата на 1960-те?

Како 1960-те влијае врз поп-културата? Најновата изложба во лондонскиот Викторија и Алберт музеј фрла поглед врз бунтовната ера која го промени светот.