Што носи спортската 2020? | Сите содржини | DW | 03.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Што носи спортската 2020?

Вторите Олимписки игри во Токио по 1964 година претставуваат главен спортски настан во 2020 година. Но, оваа година носи уште многу, од една премиера во Виетнам па сѐ до паневропското првенство во фудбал.