Што навистина мислат Германците за хомосексуалците? | Свет | DW | 18.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Што навистина мислат Германците за хомосексуалците?

Во Германија се признаваат истополови бракови, а на геј-двојките им се овозможува посвојување деца. Сепак... #DE_facto:

Мнозинството граѓани во Германија не гледа никаков скандал во можноста за истополов брак. Но, сепак, ќе ве изненади она што Германците навистина го мислат за хомосексуалците.

Гледај видео 03:04

#DE_facto: Што навистина мислат Германците за хомосексуалците?

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама