Што значи „иншалах“? | Старт | DW | 29.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Што значи „иншалах“?

Арапскиот збор „иншалах“ се користи во многу јазици и уште од 1942 година е во „Дуден“, најпознатиот толковен речник на германскиот јазик. Но, знаат ли Германците воопшто што значи „иншалах“?

Гледај видео 01:58