Што го движеше светот во 2014-та? | Сите содржини | DW | 23.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Што го движеше светот во 2014-та?

2014. година заврши. Што го движеше светот во изминатите 12 месеци? Што беше важно? Што нема да заборавиме? Најважните настани ви ги прикажуваме низ слики.

Прочитај го и ова