Што Германците навистина мислат за својата канцеларка? | Старт | DW | 23.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Што Германците навистина мислат за својата канцеларка?

Повеќе од две третини од Германците сметаат дека најдоброто време на канцеларката Меркел веќе помина. Но, истовремено речиси ист број луѓе сметаат дека таа е „добра канцеларка“.

Гледај видео 02:28