Штета од стотици милиони долари | Сите содржини | DW | 08.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Штета од стотици милиони долари

Уништена огромна површина, број на загинати кој постојано расте, околу 2000 уништени домови - штетите во Австралија се огромни и се стравува од влошување на состојбите.

Гледај видео 01:00