Шпанија: Соларната енергија повеќе не е добра инвестиција | Старт | DW | 09.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Шпанија: Соларната енергија повеќе не е добра инвестиција

Шпанската влада одлучи да ја намали поддршката за производителите на соларна енергија, ретроактивно.Ова веројатно води во пропаст илјадници мали инвеститори кои имаа намера финансиски да се осигураат за старост.

Гледај видео 02:45
Now live
02:45 минути