Шопинг диета | Старт | DW | 23.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Шопинг диета

Сѐ едно, во голем или мал град, жените ретко кога можат да ѝ оддолеат на облеката во излозите. Во последно време ниту 24- часовните продавници на интернет не ги оставаат на мира. Но, што да се прави кога ќе се претера?

Гледај видео 04:24
Now live
04:24 минути