Школа за танцување | NRS-Import | DW | 15.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

NRS-Import

Школа за танцување

Тимот на #dw_BalkanBooster, Леа и Азем, ја посети „Ребус“, детска школа за танцување во Сребреник, кого одамна го бие глас дека во него сите знаат да пеат.

Гледај видео 03:07

#dw_BalkanBooster: Школа за танцување

   

Аудио и видео прилози на оваа тема