Шефер во Подгорица | Вести | DW | 16.03.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Шефер во Подгорица

Генералниот секретар на НАТО, Јаап Де Хоп Шефер денеска е во прва посета на Црна Гора. Тема на разговорите со црногорското раководство се реформите во војската и подготовката на земјата за учество во програмата Партнерство за мир. Шефер потоа заминува за Босна и Херцеговина.