Шверц на луѓе под заштита на ноќта | Старт | DW | 30.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Шверц на луѓе под заштита на ноќта

Германија е рамо до рамо со Велика Британија како омилена европска доселеничка земја, како за оние кои имигрираат по законски пат, така и за илегалните доселеници и за бегалците. Крвавите конфликти во Сирија и во Ирак и неподносливата сиромаштија во Африка, предизвикуваат уште поголема фреквенција на луѓе на германските граници.

Гледај видео 04:41