Шарена револуција продолжува по улиците | Сите содржини | DW | 11.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Шарена револуција продолжува по улиците

Шарената револуција се шири низ македонските градови. Во Скопје се повеќе државни објекти добиваат нови бои. Последна цел на демонстрантите беше Управата за јавни приходи.

Прочитај го и ова