Чудесните бугарски икони | Сите содржини | DW | 23.03.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Чудесните бугарски икони

Од 22 март до 14 јуни во Музејот на икони во Реклингхаузен се одржува изложба под име „Чудо на светлината“. Се работи за голема изложба на бугарски икони од Варна.