Човекот кој живее како во 1900. година | Старт | DW | 12.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Човекот кој живее како во 1900. година

Еден млад германски градинар во време на технолошки бум одлучи да живее како штосе живеело на почетокот на минатиот век. така е опремен неговиот стан а соодветна на тоа време е и неговата облека.

Гледај видео 03:10

Еден млад германски градинар во време на технолошки бум одлучи да живее како штосе живеело на почетокот на минатиот век. така е опремен неговиот стан а соодветна на тоа време е и неговата облека.