Чекање пред затворена граница | Старт | DW | 08.02.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Чекање пред затворена граница

На сириско - турската граница се‘уште чекаат илјадници луѓе кои бегаат од војната во својата татковина. Организациите за човекови права укажуваат на драматична состојба на границата. Меѓународниот притисок Турција да ја отвори границата, расте се‘ повеќе.

Гледај видео 01:52
Now live
01:52 минути