„Чекањето на визата за Германија е најтешко“ | Сите содржини | DW | 03.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

„Чекањето на визата за Германија е најтешко“

Ѓорги Бојчов по повеќе од една година аплицирање, термини и расправање со документи, конечно ја има визата за работа во Германија. Досега бил двапати во Германија, како студент, но сега заминува со цел да остане.

Гледај видео 02:28

Прочитај го и ова