Црешовите цветови злато вредат | Сите содржини | DW | 02.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Црешовите цветови злато вредат

Црешите во Кина почнуваат да цутат од средината на март. Тие пружаат не само извонредна глетка, туку се основа и за добар бизнис.

Гледај видео 01:30