Цената на нафтата и натаму во слободен пад | Старт | DW | 07.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Цената на нафтата и натаму во слободен пад

Цената на нафтата и натаму паѓа. Тоа ги радува возачите и индустријата, зашто ги намалува нивните трошоци. Освен тоа, постои надеж тоа да го заживее економскиот развој. Но, многумина инвеститори во падот на цената на нафтата гледаат кризен индикатор за светската економија..

Гледај видео 01:31
Now live
01:31 минути