Цената на нафтата загрозува цели држави | Старт | DW | 09.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Цената на нафтата загрозува цели држави

Цената на нафтата од јуни досега е преполовена. Тоа ги радува возачите и индустријата, но им предизвикува главоболки на производителите на горивото. Некои земји се соочени со сериозни последици. Кој е најзагрозен?

Гледај видео 01:24
Now live
01:24 минути