Хрватска- влез во ЕУ на еден кризен кандидат? | Сите содржини | DW | 01.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хрватска- влез во ЕУ на еден кризен кандидат?

Хрватска го пречекори прагот нa ЕУ. И покрај огромниот напредок што го направи земјата, багажот со проблеми со кој Хрватска влегува во ЕУ и натаму е исклучително тежок, за што сведочи и следниот пример.

Гледај видео 04:52
Now live
04:52 минути