Хор на сениори ″Рајот може да почека!″ | Сите содржини | DW | 29.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хор на сениори "Рајот може да почека!"

Во хорот "Рајот може да почека" членуваат сениори кои го сакаат пеењето. На репертоарот нема фолк-песни, туку нумери од топ листите. Стари луѓе, а младешки песни - тоа е можно, велат сениорите и раководителот на хорот.

Гледај видео 05:06
Now live
05:06 минути