Хибридни животински видови: половина блуза, половина панталони | Сите содржини | DW | 06.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Хибридни животински видови: половина блуза, половина панталони

Поларните мечки и гризли-мечките се зближија благодарение на промените на климата. Нивните потомци се викаат пизли-мечки. Но, има и многу други мешани животински видови. Ви ги прикажуваме најчудните!

Прочитај го и ова