Хај тек протези | Старт | DW | 01.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хај тек протези

Алекс Штамос од Дрезден во Саксонија произведува необични протези за жртви на несреќи, кои останале без некој екстремитет. Пациентите од јануари кај него можат да порачаат индивидуално изработена протеза.

Гледај видео 02:13
Now live
02:13 минути