Хаслох - град тест | Старт | DW | 11.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хаслох - град тест

Хаслох е град во Германија кој е урнек за просечен град. Така барем вели ГфК, Друштвото за истражување на потрошувачката. Во ова место на југозападот на Германија речиси 30 години се тестираат нови производи.

Гледај видео 03:01
Now live
03:01 минути