Хаос на борба со бикови во Перу | Старт | DW | 18.05.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Хаос на борба со бикови во Перу

Осум лица се повредени на првиот ден од традиционалниот фестивал на борба со бикови „Торо Чутај“, што се одржува во Хуанкавелика, Перу.

Гледај видео 01:01
Now live
01:01 минути