Фудбалски навивачи како пучисти? | Старт | DW | 07.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фудбалски навивачи како пучисти?

Сликите од минатогодишните демонстрации за паркот Гези во Истанбул денес можеби се избледени во колективната европска свест, но затоа владата во Анкара не ги заборава. Тоа сега го чувствуваат и некои фудбалски навивачи.

Гледај видео 04:34
Now live
04:34 минути