Фудбалската треска - извонредна бизнис шанса | Старт | DW | 04.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Фудбалската треска - извонредна бизнис шанса

Светското првенство во Бразил не само што донесе еуфорија и радост кај многу фудбалски обожуватели во Германија, туку отвори можности за сериозна заработувачка пред сѐ од масовното гледање на фудбалските натпревари.

Гледај видео 03:24
Now live
03:24 минути