Фризерката уметник | NRS-Import | DW | 15.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

NRS-Import

Фризерката уметник

Во Вуковар нема кој не го знае фризерскиот салон на Дарија Матковиќ Живковиќ. Таму важи правилото „направи сам“: муштериите се јавуваат на телефон, мешаат бои, пишуваат нарачки... Атмосферата е семејна.

Гледај видео 01:17

#dw_BalkanBooster: Фризерката уметник

Аудио и видео прилози на оваа тема