Француска телевизија под хакерски напад | Старт | DW | 09.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Француска телевизија под хакерски напад

Хакери ја нападнаа француската телевизија ТВ5 Монд, а на нејзината интернет-страница поставија пропаганда на Исламската држава. Во меѓувреме е повратена контролата врз Фејсбук и Твитер страницата

Гледај видео 01:33
Now live
01:33 минути