Франциско, „политичкиот папа“ | Сите содржини | DW | 07.05.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Франциско, „политичкиот папа“

Навраќање низ фотографии на заложбите и делата на папата Франциско...

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова