Фотографија на денот: Јато диви гуски | Панорама | DW | 29.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Јато диви гуски

Јата диви гуски се честа глетка во парковите и на ливадите во Германија, посебно во оние делови на земјата каде зимата е поблага.

Оваа #ФотографијаНаДенот е направена во близина на местото Бранденбург на Хавел во моментот кога јато диви гуски на магливо зимско утро полетува од една блиска полјана.

 

Реклама