Фотографија на денот: Чудесно изгрејсонце | Панорама | DW | 22.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Чудесно изгрејсонце

Студено, но затоа ведро време деновиве владее во поголемиот дел од Германија. Бројните сончеви часови покрај подобро расположение овозможуваат и прекрасни глетки.

Една таква глетка е претставена и на оваа #ФотографијаНаДенот. На неа може се гледа моментот на изгревањето на сонцето меѓу двете кули на прочуената катедрала во Келн.  

Реклама