Фотографија на денот: Црешов цвет во ноември | Панорама | DW | 28.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Црешов цвет во ноември

Необична глетка во месец ноември: во Јапонската градина во Диселдорф една гранка на јапонска цреша се „разбудила“ во невреме и пуштила нежни розеви цветови.

Необична глетка во месец ноември- #ФотографијаНаДенот: во Јапонската градина во Диселдорф една гранка на јапонска цреша се „разбудила“ во невреме и пуштила нежни розеви цветови. Причина е можеби релативно благото време од минатата недела. Но, до вистинскиот цветен „огномет“, ќе почекаме неколку месеци. 

 

Реклама