Фотографија На Денот: Улична уметност | Панорама | DW | 06.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија На Денот: Улична уметност

Чавка ги демне минувачите на оваа улица во германскиот град Хановер

На оваа #ФотографијаНаДенот се гледа делото на еден графити-уметник нацртано на ѕидот на станбена зграда во Хановер во германската покраина Долна Саксонија. Минувачите секојдневно можат да ѝ се воодушевуваат на ова и други дела на уличната уметност во градот.

 

Реклама