Фотографија на денот: Сообраќаен метеж | Панорама | DW | 20.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Сообраќаен метеж

Сообраќаен шпиц наутро, на плоштадот „Теодор Хојс“ во Берлин. Автомобилите кои минуваат се препознаваат само како светлечки ленти.

   

 

Реклама