Фотографија на денот: Снежни радости | Панорама | DW | 21.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Снежни радости

Многу места во Германија во изминатите денови осамнаа со снежна покривка, за првпат годинава. И, се разбира, денот беше многу поинтересен за многу луѓе, пред сѐ деца.

Зое и Селине веројатно го поминаа еден од највозбудливите денови годинава. Нивните снежни радости во местото Дојселбах на оваа #ФотографијаНаДенот ги забележа фотоапаратот на новинската агенција ДПА. Активно и забавно денот на првиот снег го поминаа и голем број други деца но и возрасни, кој пак на многу места и не потраја долго. Актуелното време во поголемиот дел од Германија е „стабилно“ врнежливо и релативно потопло. 

 

Реклама