Фотографија на денот: Снег во Баварија | Панорама | DW | 08.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Снег во Баварија

Кој вели дека ова ќе биде топла зима? Во Баварија снег има веќе на почетокот на ноември.

Тиквите на нашата #ФотографијаНаДенот се единствените црвени дамки во белото пространство во Вертах, Баварија. Во пониските места има снег од околу 5 сантиметри, а на повисоките и над 10 сантиметри. Релативно студено ќе биде и во наредните денови, предвидуваат метеоролозите. 

 

Реклама