Фотографија на денот: Синхроно пливање | Панорама | DW | 21.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Фотографија на денот: Синхроно пливање

Денешната #ФотографијаНаДенот се однесува на земјата во чиј живот светот ретко има можност да ѕирне - Северна Кореја.

Ова е репрезентацијата во синхроно пливање која тренира под будното око на својот тренер. Малку топлина никогаш не е на одмет.

Реклама