Фотографија на денот: Пролетно чистење | Панорама | DW | 04.05.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Пролетно чистење

Џогерот не служи само за чистење подови, а доказ за тоа е и оваа #ФотографијаНаДенот.

Џогерот не служи само за чистење подови. Нуркачот Оливер Фолц со џогер ја брише морската желка Спиди во аквариумот SeaLife во Шлезвиг Холштајн, Германија. Така пролетното чистење станува пролетно капење.

Реклама