Фотографија на денот: Перфектни цреши | Панорама | DW | 29.06.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Перфектни цреши

Постои ли перфекција? Прашањето кое веројатно звучи премногу филозофски, за дрезденските научници има позитивен одговор.

Научниците од дрезденскиот институт „Јулиус Кин“ работат на начини за одгледување перфектни цреши. На #ФотографијаНаДенот цреши од сортата Ареко чија димензионална перфекција се мери со шаблон.

 

Реклама