Фотографија на денот: Палми под снег | Панорама | DW | 02.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Палми под снег

#ФотографијаНаДенот е направена во Загора, Мароко, градот порта на мароканската пустина.

Тоа значи дека ова не се палми во за нив неприродна средина. Повеќе би се рекло - снегот паднал каде што никој не очекува. 

 

Реклама