Фотографија на денот: Овен на автопат | Панорама | DW | 07.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Фотографија на денот: Овен на автопат

Овен избеган од фарма во близина на Лудвигсбург се нашол на автопатот 81 (Штутгарт-Хајлброн). Дали се мисли пред сообраќајните патокази по кој пат да трге?

Дали овенот на нашава #ФотографијаНаДенот се мисли пред сообраќајните патокази по кој пат да трге? Тој дефинитивно го згрешил патот, по бегството од една фарма во близина на Лудвигсбург, се нашол на автопатот 81 (Штутгарт-Хајлброн), предизвикувајќи обемна полициска акција и блокирање на сообраќајот. Фатен е со здружени сили од полицајците и возачите и вратен на сопственикот, кој тргнал да го бара. 

 

Реклама